SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Descopera imprejurimile

Aventura

Wolf Park Adventure

Suntem la doar 2 km distanță de cel mai mare park de aventură, Wolf Park Adventure. Aici va asteapta trasee in copaci atat pentru cei mici cat si pentru adulti.Pentru mai multe detalii accesati link-ul: https://www.wolfparkadventure.ro/.

 

Cheile Rasnoavei  – ideal pentru practicarea sporturilor montane: coborâre in rapel, tiroliană, via ferrata, trasee montane, escaladă. Accesul este facil, la 23 km distanță.

 

 

Masivul Piatra Craiului

Drumeții și alpinism in munți pitorești.

La doar 10 minute de My Little Village se afla localitatea Zărnești. Aceasta  este principala poartă de intrare in Parcul Național Piatra Craiului  permițând accesul în partea de nord – nord-est și nord-vest a masivului. De aici sunt două rute principale de acces în parc: una este spre Plaiul Foii (pentru partea de nord-vest), iar cealaltă prin Prăpăstiile Zărneștului – Punct belvedere Curmătura – „La Table” (pentru partea de nord-est).

Mountain Biking

Poiana Mărului este o zonă mai mult decât adecvată pentru  ture de mountainbiking/cross country.

Prin pădure sau printre dealuri, Poiana Mărului oferă trasee adecvate atât pentru familii cu copii cât și pentru cei mai avansați. Orice traseu alegeți veți fi insoțiți permanent de peisaje de neuitat.

Atracții turistice in zonă

  • Castelul Bran – distanță de 13 km – Castelul Bran reprezintă unul dintre cele mai importante vestigii din România care a reușit să facă ânconjurul lumii datorită unei conservari foarte bune, frumuseții si legendei contelui Dracula din Transilvania.
  • Poiana Brașov  – distanta 24 km – Poiana Brasov este una dintre statiunile montane de renume din Romania. Statiunea pune la dispozitie 12 partii de ski cu diferite niveluri de dificultate, un relief ideal pentru trasee montane. Cei ce doresc sa evadeze in natura si sa se bucure de privelisti superbe, le este recomandat traseul de la Poiana Brasov spre Cabana Postavarul. Nimic nu este mai revigorant decat o drumetie de cateva ore prin padure. Traseul pana la Cabana Postavarul este usor de parcurs, fiind de o distanta de aproximativ 4 kilometri.
  • Dino Parc Râșnov – distanța de 15 km – zonă de agrement si muzeu în aer liber. Pracul dispune un traseu cu 100 de dinozauri in mărime naturala, locuri de joacă pentru copii, trasee de aventură, casuțe in copaci, expozitii unicat.
  • Cetatea Râșnov – distanță 15 km – Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din judetul Brașov. Cetatea din Râșnov este o cetate țărănească ce dateaza din secolele XIII-XIV.
  • Rezervația de urși Libearty Zărnești –  aflat la distanța de 10 km – descoperă cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume. Rezervația de la Zărnești gaăzduiește peste 100 de urși bruni salvați din captivitate.

to-topto-top